1 Meng in een kom de bloem met de komijn en 1 tl zout en peper. Schep de stukken vis erdoor, zodat ze rondom bedekt zijn met bloem. Verhit in een koekenpan met antiaanbaklaag 3 el olie en bak hierin de vis op een matig vuur 5-8 minuten goudbruin. Keer de vis om. Snijd een stukje door om de gaarheid te controleren: het vlees moet uiteenvallen en de glans moet verdwenen zijn. Laat de gebakken vis uitlekken op keukenpapier. Snijd het pepertje open, verwijder de zaadjes en versnipper het pepertje. Maak een marinade van de rest van de olie met het citroensap, de koriander, knoflook en pepersnippers. Schep de marinade in een kom om met de gebakken vis en marineer de vis afgedekt in de koelkast minimaal 1 uur. Gekoeld serveren.
Gemarineerde kabeljauw op z'n Marokkaans is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa