Ribeye met rozemarijnaardappels

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 220 °C voorverwarmen. Aardappels schoonboenen, in partjes snijden en op bakplaat leggen. Naaldjes van rozemarijn halen. Aardappels met olie besprenkelen en met zout en rozemarijnnaaldjes bestrooien. In oven in 35 min. goudbruin bakken. Sperziebonen schoonmakenen in 10 min. beetgaar koken. In braadpan margarine verhitten en ribeye aan beide kanten in 6-10 min. bruin en gaar bakken. Vlees in plakjes snijden en bij aardappels en bonen serveren.

Ribeye met rozemarijnaardappels is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteratatouille met rozemarijnaardappels
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde hamrolletjes met rozemarijnaardappels
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderlende in parmaham met rozemarijnaardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Ribeye met bearnaisesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribeye met shiitakeboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Julius Jaspers' ribeye van de barbecue met steaksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept