Gnocchi met gerookte zalm en sperziebonen

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing koken. Sperziebonen in 8 min. beetgaar koken. Uien en knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en ui met knoflook zachtjes bakken. Zalm in stukjes snijden. Bieslook fijnknippen. Crème fraîche, bonen en zalm door uien roeren en verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Gnocchi over vier borden verdelen. Romig groente-zalmmengsel erop scheppen. Met bieslook garneren.

Gnocchi met gerookte zalm en sperziebonen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept