1 Steek de barbecue aan. Rijg per persoon 3 sjalotten aan een spies. Meng in een kom de balsamicoazijn met de olie, de tijm, zout en peper. Bestrijk hiermee de sjalottenspiesen en de biefstukken. Gril de sjalottenspiesen 7-10 min. op de hete barbecue, draai ze regelmatig. Gril de biefstukken 2-3 min. aan elke kant. Als u de biefstukken liever minder rood hebt, kunt u ze iets langer op de barbecue laten liggen. Leg de tomaten met takje ook 1 minuut op de hete barbecue en bestrooi ze met peper en zout. Serveer per persoon een handje rucola met de tomaten, een biefstuk en een sjalottenspies. Lekker met grof gesneden brood.
Biefstuk met sjalottenspiesen is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing