Garnalenomelet met komkommersalade

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In grote koekenpan met antiaanbaklaag kruidenboter verhitten. Soepgroente toevoegen en 5 min. bakken. In kom eieren met zout en peper losroeren. Garnalen toevoegen. Eimengsel bij groentemengsel schenken. Omelet afgedekt op matig vuur in ca. 20 minuten laten stollen. Oven op 220° graden voorverwarmen en broodjes volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Komkommer wassen en in dunne plakjes schaven. Van olie, azijn, peper en zout dressing roeren. Komkommer met dressing mengen. Broodjes halveren. Omelet met broodjes en komkommersalade serveren.

Garnalenomelet met komkommersalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Wokmie met garnalenomelet
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische garnalenomelet met wortel-sesamsalade
17 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese mie met garnalenomelet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie goreng en garnalenomelet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept