Gelderse worst met minikrieltjes

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Worst in blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In grote koekenpan 4 el olie verhitten en krieltjes 8 min. bakken. Laatste 2 min. worst zachtjes meebakken. In wok rest van olie verhitten en groente en helft van bosui 5 min. roerbakken. Groente en krieltjes met worst door elkaar scheppen. Met zout en peper op smaak brengen.Met bosui garneren.

Gelderse worst met minikrieltjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep met aardappel en bacon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige tuinerwtensoep met gerookte paling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stokbrood met zuurkool en gegrilde rookworst
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Baguette met rookworst en zuurkool
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelomelet met rookworst
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept