Groene asperges met ham en aspergesaus

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels wassen, schillen, in stukken snijden en in 20 min. gaarkoken. Asperges wassen, houtachtige uiteindes afsnijden en in stukken van 4 cm snijden. Kopjes achterhouden, rest in 8 min. gaarkoken. Na 4 min. aspergekoppen meekoken. Laten uitlekken. Eieren in 8 min. hard koken, pellen en snipperen. Peterselie fijn knippen. Ham in reepjes snijden. Saus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Asperges en ham mengen en over vier borden verdelen. Aardappels ernaast scheppen. Saus gedeeltelijk over asperges schenken. Met peterselie en ei garneren.

Groene asperges met ham en aspergesaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met zalm en asperges
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige fussili met asperges en broccoli
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Miniquiches met groene asperges en garnalen
15 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Asperge-zalmpakketje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept