Indonesische filet met rijst en satésaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tuinerwten 10 min. zachtjes koken. Uien en knoflook pellen en snipperen. In braadpan 2 el olie verhitten en ui en knoflook zachtjes fruiten. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en filets in 4 min. rondom bruin en gaarbakken. Saus 3 min. in magnetron (700 watt) verwarmen. Rijst bij uimengsel scheppen en 2 min. meebakken. Tuinerwten, ketjap en sambal door rijst scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Met uitjes garneren en met filets en saus serveren.

Indonesische filet met rijst en satésaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische nasi met satésaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbrochettes met satésaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonen met spek en satésaus
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampibrochette met satésaus
35 min Snack
Bekijk recept

Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische ketjapmarinade
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische kip met ananas
15 min + 60 wachttijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept