Vegetarische filet met Griekse saus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Citroen uitpersen. Koriander fijnhakken, 4 takjes achterhouden. Knoflook uitpersen. In koekenpan 3 el olie verhitten. Aardappelschijfjes 10 min. bakken, waarvan eerste 5 min. met deksel. In andere koekenpan 3 el olie verhitten. Tivall op matig vuur 5-6 min. bakken. Van 1 el citroensap, koriander, yoghurt, knoflook en kerriepoeder saus roeren. Van rest olie, azijn, zout en peper dressing roeren. Dressing door Griekse salade mengen. Aardappelschijfjes en Tivall over 4 borden verdelen. Salade met dressing ernaast leggen. Yoghurtsaus over filet schenken. Met takjes koriander garneren.

Vegetarische filet met Griekse saus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept