Gebakken zeebaars met zoete rode peper

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de pepers in de lengte en verwijder de zaadjes. Snijd de pepers in flinterdunne, lange reepjes. Breng in een pan het appelsap aan de kook. Voeg de peperreepjes toe en laat ze 5 minuten zachtjes koken, waardoor ze iets minder pittig van smaak worden. Wrijf de zeebaarsfilets aan de witte kant in met zout en peper. Verhit de olijfolie in een koekenpan en leg de zeebaarsfilets met de velkant in de olie. Bak de filets 4-6 minuten op hoog vuur, keer ze voorzichtig en bak de filets in nog 2-4 minuten bruin en gaar. Verdeel de bieslook in het midden van vier borden. Neem de reepjes peper uit het appelsap en laat ze uitlekken. Leg de zeebaarsfilets met de witte kant naar boven op de bieslook en schep de reepjes peper erover. Lekker met een salade van couscous en komkommer.

Gebakken zeebaars met zoete rode peper is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept