Romige bleekselderijgratin met ham

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 200 ºC voorverwarmen. Bleekselderij schoonmaken, wassen en in stukjes snijden. Groen apart houden. In pan bleekselderij 5 min. zachtjes koken. Ham in reepjes snijden. Knoflook boven room uitpersen. Helft van aardappelschijfjes over ingevette schaal verdelen en met zout en peper bestrooien. Helft van roommengsel erover schenken. Bleekselderij en ham erover verdelen en met tweede laag aardappel afdekken. Rest van room erover schenken, met kaas bestrooien. Schotel in midden van oven schuivenen in ca. 20 min. goudbruin bakken. Uit oven nemen en met selderijgroen bestrooien. Lekker met tomatensalade en vinaigrettedressing.

Romige bleekselderijgratin met ham is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept