Zoek
Italiaanse salade met basilicumdressing
4
25 min
Albert Heijn
Hoofdgerecht
2
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
1 afbakstokbrood
200 g sperziebonen
500 g cherrytomaten
250 g mozzarella piccolini (bakje à 125 g)
6 el basilicumdressing (fles à 250 ml)
200 g gemengde eikenbladsla
Bereiding
1
Bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Maak de sperziebonen schoon en kook in 8 min. beetgaar. Spoel af en laat uitlekken. Halveer de tomaten. Laat de mozzarella uitlekken en halveer.
3
Verdeel de sla over de borden. Verdeel de boontjes, tomaten en mozzarella. Besprenkel met de dressing. Serveer met stokbrood.
Italiaanse salade met basilicumdressing is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met kersen & basilicum
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnpizza met snelle tomatensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokbodems met warme basilicumdressing
10 min
Snack
Bekijk recept
Italiaanse verrassingsballetjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept