Champignonsoep met tartaarballetjes

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 220 °C voorverwarmen en ciabatta volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Bieslook fijnknippen. Tartaar met zout, peper en helft van bieslook op smaak brengen. Kleine soepballetjes draaien. In soeppan olie verhitten en roerbakmix 5 min. bakken. Bouillon en 1 liter water toevoegen en aan de kook brengen. Tuinboontjes en tartaarballetjes toevoegen en soep 10 min. koken. Met zout en peper op smaak brengen en met rest van bieslook bestrooien.
  • 5 Soep met brood serveren. Lekker met kruidenboter.

Champignonsoep met tartaarballetjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Penne met tomatensaus en tartaarballetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot paksoi met satéballetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische hutspot met tartaarballetjes
0 min
Bekijk recept
Tartaarballetjes Met Mosterdsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Champignonsoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonsoep met broccoli, maïs en kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smac & cheese
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept