Zoete uientaart met ham

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Deeg volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Oven op 200 °C voorverwarmen. Uien pellen en in halve ringen snijden. Ham in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten. Uien 4 min. bakken. Laatste minuut ham, suiker en kerrie meebakken. Eieren loskloppen met melk, zout en peper. Ingevette taartvorm met deeg bekleden. Uimengsel over bodem verdelen. Eimengsel erover schenken en met kaas bestrooien. Taart in midden van oven in 25-30 min. gaar en goudbruin bakken. Lekker met groene salade en kruidendressing.

Zoete uientaart met ham is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept