Kabeljauw met pestopasta

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 180 ºC voor. Bak de kabeljauw 20 min. in het midden van de oven. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verdeel de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes. Kook de broccoli in 7 min. beetgaar. Bereid de stoomgroenten in 6 min. op 600 watt in de magnetron. Meng de groenten. Giet de pasta af (bewaar 3 el kookvocht). Roer de pesto en het opgevangen kookvocht door de pasta. Serveer de vis met de pasta en de groenten.

Kabeljauw met pestopasta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zalm met pestopasta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje op een bedje van pestopasta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met pestopasta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept