1 Oven op 220 ºC voorverwarmen en wafeltjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Maïs laten uitlekken en in schaal doen. Komkommer wassen en in stukjes snijden. Ananas laten uitlekken, 2 el sap opvangen. Ananas, maïs en komkommer met 2 el olie, ananassap, azijn, zout en peper mengen. Yoghurt in schaaltje doen en knoflook erboven uitpersen. Helft van bieslook fijnknippen en door knoflooksaus roeren. Saus met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en vissticks gaar en bruin bakken. Rest van bieslooksprietjes kleiner knippen. Vissticks door midden snijden. Op vier borden torentjes maken van stukjes visstick en wafeltjes. Met bieslooksprietjes garneren. Torentjes met saus, salade en rest van wafeltjes serveren.
Vissticks met aardappelwafeltjes is een recept van Albert Heijn