Zeeschnitzels met augurkensalsa

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan 3 el olie verhitten en aardappelschijfjes in ca. 10 min. gaar en goudbruin bakken. Wortels schillen en in schijfjes snijden. Wortel in 10 min. beetgaar koken. Augurken zeer fijnsnijden. Ui pellen en zeer fijnsnipperen. Peterselie fijnhakken. Ui, augurk en peterselie mengen met 2 el olie en 2 el augurkennat. Salsa met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan rest van olie verhitten en zeeschnitzels in 7 min. gaar en goudbruin bakken. Vis met aardappels, wortel en augurkensalsa serveren.

Zeeschnitzels met augurkensalsa is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburgers met salsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raclettekaas met augurkensalsa
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zeeschnitzel met honing-mosterddressing
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenstamppot met visschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschnitzels met ravigotesaus en lentekrieltjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept