Penne met tonijnsaus en broccolisalade

4
20 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccoli in 7 min. beetgaar koken en met koud water afspoelen. Eieren in 10 min. hard koken. Tonijn laten uitlekken en in stukjes verdelen. Paprika schoonmaken, rode paprika in reepjes en gele paprika in blokjes snijden. Dressing roeren van olie, azijn, zout en peper. Eieren met koud water laten schrikken, pellen en grof hakken. Broccoli, gele paprika, eieren en dressing mengen. Penne afgieten en in pan met crème fraîche, tonijn en grootste deel rode paprika mengen en nog even verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Penne over vier borden verdelen en met rest van rode paprika garneren. Met broccolisalade serveren.

Penne met tonijnsaus en broccolisalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

American pancake burgers
30 min-
Bekijk recept
Saté ku batata uit Curaçao
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met kruidenroomkaas en broccolisalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccolisalade met warme vinaigrette
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept