Romige ovenschotel met tonijn

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd de paprika's in blokjes. Snipper de ui. Laat de tonijn uitlekken.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en paprika 5 min. zacht. Voeg de tuinerwten en de vis toe en verwarm nog 3 min. Breng de groenten op smaak met peper en zout.
  • 3 Pers de knoflook boven de Soja Cuisine uit en breng pittig op smaak met peper en zout. Vul de ovenschaal achtereenvolgens met het groentemengsel en de aardappelschijfjes. Bestrooi met peper en zout. Schenk het sojamengsel erover.
  • 4 Laat de schotel in het midden van de oven in ca. 30 min. gaar en bruin worden.

Romige ovenschotel met tonijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept