Mie met kalkoen en pistachenootjes

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking in 2 minuten beetgaar. Giet de mie af in een vergiet en spoel hem af onder stromend koud water. Laat de mie in het vergiet verder goed uitlekken. Verhit de wok op hoog vuur en voeg de roerbakolie toe als de wok licht dampt. Bak de kalkoenreepjes in 1-2 minuten op hoog vuur rondom bruin. Voeg de bevroren kapucijners en peultjes toe en roerbak alles 3-4 minuten tot de groenten beetgaar zijn. Schep de mie erdoor en roerbak nog 1 minuut tot de mie goed heet is. Breng op smaak met de sojasaus en sambal. Verdeel de mie over vier kommen en bestrooi met de pistachenoten.

Mie met kalkoen en pistachenootjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Couscous met kip en abrikoos
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept