Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 220 °C voorverwarmen. Wortels schoonmaken en raspen. Coleslaw met grootste deel wortel mengen. Broodjes in 6-8 min. in oven afbakken. Sla schoonmaken, vier grote bladeren over vier borden verdelen. Wortel-coleslaw in bladeren scheppen. In koekenpan margarine verhitten. Worstjes in ca. 5 min. bruin en gaar bakken. Broodjes aan zijkanten opensnijden en met halve el mayonaise besmeren. Rest van sla in stukjes scheuren. Broodje beleggen met sla en rest van wortel. Op elk broodje 1 1/2 worstje leggen en dichtdrukken. Broodjes naast gevuld slablad serveren.

Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept