Peterselierijst met Griekse rondo's

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden. Uien en knoflook pellen en fijnsnijden. In pan 4 el olie verhitten en aubergine in ca. 10 min. al omscheppend gaarbakken. Laatste 4 min. uien en knoflook meebakken. Tomatenblokjes toevoegen en even laten sudderen. In koekenpan rest van olie verhitten en rondo's 4-6 min. bakken. Peterselie fijnsnijden en door rijst mengen. Rondo's met groenten en rijst serveren. Lekker met komkommersalade.

Peterselierijst met Griekse rondo's is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Visfilet met augurksalsa en peterselierijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stroganoff Met Sour Cream En Peterselierijst
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
KERRIEBLOEMKOOL MET PETERSELIERIJST
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept