Kalfsschnitzel met portsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui pellen en snipperen. Oesterzwammen in stukjes snijden. Winterpeen schoonmaken en in blokjes snijden. Broccoli in roosjes snijden, steeltjes schillen en in stukken snijden. In koekenpan helft margarine verhitten en aardappelschijfjes in 15 min. krokant en bruin bakken. Kalfsschnitzels halveren en met zout en peper bestrooien. In andere koekenpan rest van margarine verhitten. Schnitzels in 10 min. bruin en gaar bakken. In pan broccoli en winterpeen in 6-8 min. gaarkoken. Schnitzels uit pan nemen en warm houden. Ui en oesterzwammen 4 min. bakken. Met port afblussen en met zout en peper op smaak brengen. Schnitzels over vier borden verdelen en saus erover verdelen. Met aardapelschijfjes en groenten serveren.

Kalfsschnitzel met portsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met geroosterde groenten
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met tagliatelle, artisjokkenhartjes & groene asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept