Romige kabeljauwschotel

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kabeljauw in magnetron bij 900 watt in 4 min. laten ontdooien en in stukken snijden. Uien pellen en snipperen. In hapjespan olie verhitten. Aardappelschijfjes 10 min. bakken. Laatste 2 min. uien toevoegen en bruinbakken. Erwten volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Boursin aan aardappels toevoegen en al roerend op heel zacht vuur verwarmen. Kabeljauw en erwten voorzichtig erdoor scheppen en nog 2 min. verwarmen. Kabeljauw-aardappelschotel over vier borden verdelen.

Romige kabeljauwschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwschotel met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kabeljauwschotel met chorizo
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept