Pannenkoeken met zalm-preivulling

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Prei schoonmaken en in ringen snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Knoflook schoonmaken en snipperen. In braadpan margarine verhitten en knoflook met prei met paprika 6 min. zachtjes bakken. Vocht zoveel mogelijk laten verdampen. Zalm en finesse voor verrijken erdoor roeren en enkele minuten mee verwarmen. Vis-groentemengsel met zout en peper op smaak brengen. Pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Pannenkoeken met deel van zalm-preimengsel beleggen en dubbelvouwen. Rest van zalm-preimengsel ernaast serveren.

Pannenkoeken met zalm-preivulling is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Stoombroodjes Met Gehakt-banaan-preivulling
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelknoedels Met Preivulling
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Kokkel-preitaartjes
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokkel-Preitaartjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept