Snelle runderstoof met wortel en puree

4
35 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui. Snijd de winterpeen in dunne plakjes en de bosui in ringetjes. Verhit in een braadpan de olie en bak hierin de ui met de runderreepjes goudbruin. Voeg daarna de plakjes wortel, tomatenblokjes, het bouillonblokje, de laurier en het water toe. Laat het vlees op laag vuur minimaal 20 min. met de deksel schuin op de pan stoven en breng op smaak met peper.
  • 2 Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de runderstoof met de aardappelpuree en strooi tot slot de bosuitjes erover.

Snelle runderstoof met wortel en puree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle watermeloensalade
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle tapenade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept