Varkenshaasje met champignonroomsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 220 °C voorverwarmen. Verhit de koekenpan zonder boter of olie. Rooster de amandelen in 2 min. lichtbruin. Laat de amandelen afkoelen.
  • 2 Bak de aardappelkroketjes in ca. 15 min. bruin in de oven. Maak de spruitjes schoon. Kook de spruitjes in ruim water in 10 min. beetgaar.
  • 3 Snijd de varkenshaas in plakken van ca. 2 cm dik. Verhit in de koekenpan de margarine. Bestrooi het vlees ruim met peper. Bak de varkenshaas in ca. 6 min. van buiten bruin en van binnen iets rosé. Bestrooi met zout.
  • 4 Verwarm de saus volgens de gebruiksaanwijzing. Serveer de varkenshaasjes met de saus, aardappelkroketjes en spruitjes. Garneer de spruitjes en saus met amandelschaafsel.

Varkenshaasje met champignonroomsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met champignonroomsaus en broccoli
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met champignonroomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels met champignonroomsaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsaus
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept