Zuurkoolstamppot met pangasiusfilet

4
45 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in een bodempje water met zout met de deksel op de pan in 20 min. gaar. Schep in een andere pan de zuurkool om met de olie en smoor het geheel in 15 min. gaar op laag vuur met de deksel op de pan. Snijd de pangasiusfilets in de lengte doormidden en dep droog met keukenpapier. Bestrooi de stukken vis naar smaak met (versgemalen) peper. Omwikkel elk stuk vis met enkele plakken katenspek en steek deze vast met een cocktailprikker. Bak de met spek omwikkelde stukken vis in een droge koekenpan (met antiaanbaklaag) op laag vuur in 4-5 min. per kant gaar. Stamp de aardappelen fijn met de crème fraîche en de tijm. Verdeel de stamppot en de zuurkool over vier borden en leg de vis ernaast. Serveer direct.

Zuurkoolstamppot met pangasiusfilet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrieaardappeltjes en gebakken vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige zuurkoolstamppot met gerookte zalm
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot met gevulde varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolkoeken
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Patrijs met zuurkoolstamppot en mosterdsaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept