Vleesrolletjes met jachtsaus en rodekool

4
45 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Ananas afgieten (3 el sap bewaren) en ananas fijnsnijden. Jachtsaus aanmaken met 250 ml koud water en ananassap. Gehaktkruiden met half kopje water, gehakt en ananas mengen. Van gehakt 8 kleine rolletjes vormen en met hamplakje omwikkelen. In ovenschaal rolletjes met vouwranden naar beneden leggen. Saus erover gieten en rolletjes in 35 min. gaar bakken. Aardappels schillen, wassen en in 20 min. gaar koken. Rodekool volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Rolletjes met saus, aardappels en rodekool serveren.

Vleesrolletjes met jachtsaus en rodekool is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gevulde varkensrolletjes
50 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met rauwe ham
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle alle erbe met saltimboccarolletjes
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevuld kalfsvlees met pepersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept