Pestosalade op zelfgebakken tomatenbrood

4
1u25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Brooddeeg met 300 ml water bereiden en afgedekt 30 min. laten rijzen. Van deeg plat rond brood vormen en nogmaals 30 min. laten rijzen. Oven op 225 ºC voorverwarmen. Brood 20 min. in midden van oven bakken. Tomaten in partjes snijden. Mozzarella in plakjes snijden. Paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. Warm brood horizontaal halveren en beide broodhelften met pesto (2 el pesto achterhouden) besmeren. Rucola, tomaat, paprika en mozzarella over brood verdelen. Met rucola bestrooien. Dressing roeren van 2 el pesto, olie en azijn. Dressing over salade sprenkelen.

Pestosalade op zelfgebakken tomatenbrood is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde paprika's met tomatenbrood
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokharten op tomatenbrood
1u15 min Snack
Bekijk recept
Tomatenbrood met geitenbrie
30 min
Bekijk recept
Tortilla met paddestoelen
30 min
Bekijk recept

Schnitzel met rozemarijnjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme pastasalade met kip en pesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pestosalade
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
OMELETROLLETJES MET KRUIDENKAAS EN RAUWE HAM
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept