Knolselderijstamppot met balletjes

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vegetarische balletjes in ca. 15 min. ontdooien. Knolselderij schoonmaken en in blokjes snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. In grote pan water aan de kook brengen en aardappel en knolselderij in 20 min. gaar koken. In koekenpan olie verhitten en balletjes en paprika verwarmen. Melk in magnetron verwarmen. Aardappels afgieten en met halvarine en melk tot puree stampen. Met zout en peper op smaak brengen. Stamppot over vier borden verdelen en balletjes met paprika erop leggen.

Knolselderijstamppot met balletjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met knolselderij-aardappelpuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse sukadestoof met knolselderijstamppot
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept