Tilapia met basilicumsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In koekenpan 3 el olie verhitten en a-partjes volgens gebruiksaanwijzing bruin en gaar bakken. In pan sperziebonen in 8-10 min. beetgaar koken. In andere koekenpan 3 el olie verhitten en tilapia in 8 min. aan beide zijden bakken. Met zout en peper bestrooien. Met staafmixer van rest van olie, basilicum (4 blaadjes achterhouden) en crème fraîche saus maken. Vis over borden verdelen en basilicumsaus erop schenken. Met a-partjes en bonen serveren. Vis met saus met basilicumblaadje garneren.

Tilapia met basilicumsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde tonijnsteak met basilicumsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met kip en paprika-basilicumsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken scholfilet met courgetteratatouille en basilicumroom
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basilicumsaus
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept