Wokgerecht van aubergine en varkensvlees

4
25 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en fijnsnijden. Aubergines schoonmaken en in plakken snijden. Plakken in reepjes snijden. In wok olie verhitten. Ui 1 min. fruiten. Nasi/bamivlees toevoegen en in 3 min. bruinbakken. Auberginereepjes toevoegen en 4 min. bakken. Woksaus toevoegen en geheel minimaal 10 min. laten stoven. Eventueel wat water toevoegen als het te droog wordt. Bosui schoonmaken en in ringetjes snijden. Bosui door wokschotel scheppen. Wokschotel met mie serveren.

Wokgerecht van aubergine en varkensvlees is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse paksoi uit de wok
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig wokgerecht met rijst en tofu
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse ham-preiwok met aardappelpartjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokgerecht met zoetzure kip en groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept