Bami goreng met kipsaté

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de helft van de olie in een braadpan en bak de kipfilet rondom bruin. Voeg ⅘ van het water en de boemboe ajam saté toe, roer door en laat 15 min. sudderen.
  • 2 Snijd het steeltje van de rode peper uit het groentepakket. Rol de peper tussen je handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd de peper in ringetjes. Verhit de rest van de olie in een wok en bak de groenten 3 min. Roer de boemboe bami goreng en de rest van het water door de groenten en verwarm 5 min.
  • 3 Snijd de komkommer in plakjes. Schep de mie door de groenten en verdeel over borden. Serveer met de kipsaté en komkommer.

Bami goreng met kipsaté is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met satésaus en uitjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met pinda-chilisaus
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi speciaal met kipsate
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bami met roergebakken bloemkool
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met rosbief
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept