1 Verwarm de oven voor op 225 °C. Roer de honing en zout en peper door 2 eetlepels olijfolie en smeer de lamsracks hiermee in. Verhit 1 eetlepel olie in een pan en braad het vlees op hoog vuur bruin. Leg het vlees met bakvocht in een ovenschaal. Voeg de zilveruitjes, laurier en wijn toe. Zet de schaal 15 minuten in de oven. Kook de haricots verts 2-3 minuten, spoel ze in ijskoud water. Klop 3 eetlepels olijfolie met het citroensap, de peterselie en zout en peper tot een dressing en schep alle bonen erdoor. Haal het vlees uit de schaal en laat het rusten onder folie. Roer het aanbaksel los met 50 ml kokend water en schenk het in een steelpan, laat het 3 minuten inkoken. Snijd het vlees tussen de botjes in plakjes (koteletjes), verdeel ze over zes borden en schenk de jus met de uitjes erover. Serveer de bonensalade ernaast.
Lamsrack met bonensalade is een recept van Albert Heijn