Varkenshaas met cranberry-appelsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 9 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui pellen en snipperen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in stukjes snijden. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen schillen en in stukjes snijden. In braadpan 2 el margarine verhitten en aardappelschijfjes volgens aanwijzing op verpakking bakken. Broccoli in 6 min. beetgaar koken. Varkenshaas met zout en peper bestrooien. In koekenpan rest van margarine verhitten en varkenshaas in 8 min. rosébakken. Varkenshaas uit pan nemen en in aluminiumfolie warm houden. In bakvet ui 2 min. bakken. Appelstukjes en compote toevoegen en mee warmen. Met zout en peper op smaak brengen. Vlees in plakjes snijden en met saus, aardappels en broccoli serveren.

Varkenshaas met cranberry-appelsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Krokante kip, groentefriet en appelsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante lamsboutlapjes met frisse appelsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfricandeau met appelsaus
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde Varkenslapjes Met Appelsaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met frambozensaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept