Pasta met spinazie, zalm en ei

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 250 °C. Verwarm ondertussen de spinazie volgens de gebruiksaanwijzing en snipper de knoflook.
  • 2 Maak de peterselie schoon en hak fijn. Voeg de knoflook, helft peterselie en peper toe aan de spinazie. Kook tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing. Leg de tagliatelle opgedraaid als nestjes in 4 ovenvaste schaaltjes. Verdeel de spinazie en zalmsnippers erover. Breek 1 ei boven elk schaaltje en bestrooi met peper en zout.
  • 3 Zet de schaaltjes in het midden van de oven, ei in ca. 5 min gaar laten worden. Zet elk schaaltje op een bord en bestrooi met de rest van de peterselie.

Pasta met spinazie, zalm en ei is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept