Zomerstamppot met snijbonen en kipspareribs

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kipspareribs in ovenschaal leggen. In midden van voorwarmde oven van 180°C in ca. 20 min. gaar laten worden. Ondertussen aardappels schillen, in stukjes snijden en in ca. 15 min. gaarkoken. Afgieten en fijnstampen. Snijbonen 5 min. in ruim kokend water gaarkoken. Boter, melk, mosterd en snijbonen door stamppot kloppen en op smaak brengen met zout en peper. Stamppot op borden scheppen, spareribs erbij leggen.

Zomerstamppot met snijbonen en kipspareribs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gadogado met kipspareribs
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipspareribs met groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken mie met kipspareribs
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipspareribs met gepofte aardappelen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerstamppot met slavinken
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgette gevuld met zomerstamppot
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppot met rauwe andijvie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppot van spinazie en rode ui
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept