Gevulde forel

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan.
  • 2 Spoel de forellen goed af onder koud stromend water. Snijd 1 citroen in dunne plakjes. Vouw de forellen open, zodat de buikholten vrijkomen. Bestrooi ze met zout en peper en vul ze met de plakjes citroen en laurierblaadjes.
  • 3 Bestrijk de forellen dun met de olie en bestrooi de huid met wat zout. Klem de forellen vast in de visklem.Gril ze in 10-15 minuten bruin en gaar. Keer regelmatig. Garneer met de andere in partjes gesneden citroen.

Gevulde forel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept