Tonijnsteak met pittige roerbakgroenten

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 1 eetlepel olie in de wok en roerbak hierin de ui met de currypasta totdat het begint te geuren. Schep de wortelreepjes, de bevroren tuinboontjes en de paprika erbij en schenk er 50 ml water over. Roerbak dit nog 10 minuten op hoog vuur en laat met een deksel op de wok 10 minuten op laag vuur stoven. Breng de groenten op smaak met zout en (versgemalen) peper. Verhit de grillpan. Dep de tonijnsteaks droog met keukenpapier, bestrijk de steaks dun met olie en bestrooi ze met zout en (versgemalen) peper. Leg ze in de pan en laat ze aan beide kanten dichtschroeien. De steaks mogen vanbinnen nog rosé zijn. Serveer direct met de gewokte groenten.

Tonijnsteak met pittige roerbakgroenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mieschotel met spitskool en surimi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde tonijnsteak met basilicumsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taugésalade met gegrilde tonijn
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tonijnsteak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnsteak met ovenkrieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept