Bami met citroen en Indonesische carré

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Afgieten en laten afkoelen. Citroen uitpersen. Peper uit groentepakket schoonmaken, pitjes verwijderen en in reepjes snijden. In wok 2 el olie verhitten, groenten (zonder taugé) 5 min. roerbakken. 1 1/2 dl water, kruidenmix en ca. 3 el citroensap toevoegen en 3 min. verwarmen. Mie en taugé toevoegen, goed doorwarmen. Ketjap en naar smaak peper en eventueel nog citroensap toevoegen. Ondertussen in koekenpan 2 el olie verhitten. Carrés op hoog vuur 2 min. aan elke kant bakken. Bami op vier borden scheppen, carrés ernaast leggen.

Bami met citroen en Indonesische carré is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gegrilde groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-carré met sjalot en groene peperboter
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smeuïge carré’s met frambozen en rabarber
Snack
Bekijk recept
Quattre Carre Mozaik
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bami met roergebakken bloemkool
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met rosbief
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept