Gegrilde vismix

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrijk de barbecuespiesen dun met citroenolie. Snijd de tonijn en de zalm in grove stukken en rijg ze om en om met de gamba's aan de spiesen. Gril ze 10-15 minuten (als de gamba's donkerroze kleuren, zijn ze gaar). Roer de kappertjes en de dille door de yoghurt en breng het geheel op smaak met zout en (versgemalen) peper. Serveer de yoghurtsaus bij de visspiesen.

Gegrilde vismix is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aziatische Vissoep
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tortilla's met pittige zeevruchtenchili
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept