Zomerstamppot van spinazie en rode ui

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Hak de pinda's grof. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de ui 3 min. Voeg de knoflook toe en bak 2 min.
  • 2 Breng in een ruime pan de melk met het water aan de kook. Roer de zakjes pureepoeder erdoor. Laat op laag vuur staan en schep de ui, knoflook en spinazie erdoor. Verwarm op laag vuur 5 min. door. Schep de pinda's erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Schep de stamppot op borden.

Zomerstamppot van spinazie en rode ui is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zomerstamppot met slavinken
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgette gevuld met zomerstamppot
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppot met rauwe andijvie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppot met snijbonen en kipspareribs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept