Schnitzel met knoflook-groenten'cream'

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Prei wassen en in zeer smalle ringen snijden. Augurkjes grof hakken. Knoflook pellen en fijnhakken. In schaaltje augurk, helft knoflook, 1/2 tl paprikapoeder, 1/2 tl zout, 1/2 zakje rauwkost en sour cream mengen. Eventueel wat zoetzuur vocht van augurken toevoegen. Olie in ruime koekenpan verhitten en wienerschnitzels aan beide kanten in ca. 8 min. bruin en gaar bakken. In diepe pan 1 el olie verhitten, prei 5 min. bakken. Rest knoflook en 1 1/2 tl paprikapoeder toevoegen en 1 min. meebakken. Bonen afgieten en toevoegen. Rest rauwkost erdoor roeren en op laag vuur al roerende warm laten worden. Met zout en peper op smaak brengen. Bonen over 4 borden verdelen, schnitzels ernaast leggen en knoflook-groenten'cream' erbij scheppen.

Schnitzel met knoflook-groenten'cream' is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillataart
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Coole soep
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept