Sigara boregi

20
25 min
Snack
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontdooi het filodeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vouw de vellen voorzichtig open en snijd ze in vieren. Bedek het deeg tot gebruik met een vochtige doek. Splits het ei. Verkruimel de kaas en meng hem met de eierdooier, de munt, honing en peper naar smaak. Leg in een hoek van een vel filodeeg een reepje van het kaasmengsel. Rol vanaf de punt waar het mengsel ligt het deeg een beetje op in diagonale richting. Vouw dan de punten aan de zijkant naar binnen. Bestrijk het deeg dat nog niet is opgerold met een beetje eiwit en rol het daarna helemaal op. Maak de rest van de boregi op dezelfde manier. Verhit de olie in de frituurpan tot 175 °C. Frituur de boregi gedurende 1-2 minuten per 5 stuks en laat ze uitlekken op keukenpapier.

Sigara boregi is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kiymali Cep Boregi
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sigaro Boregi
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Peynirli Cep Boregi
20-30 min -
Bekijk recept
.Kiymali Cep Boregi
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sigara Borek Met Asperges
20-30 min -
Bekijk recept
Sigara Börek
30-60 min -
Bekijk recept
Sigara Borek
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sigara Borek
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept