Cajunvis en paprikarijst

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Barbecue of grill verhitten. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. In klein schaaltje 2 el cajunkruiden mengen met 2 el olie en hiermee tilapiafilets aan beide kanten inwrijven. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Tomaten schoonmaken, in kleine partjes snijden en partjes weer doormidden snijden. In schaaltje azijn, 1/2 el cajunkruiden, suiker en mosterd roeren tot suiker is opgelost. In ruime koekenpan 4 el olie verhitten en paprika en tomaat 5 min. bakken. Rijst toevoegen en 2 min. meebakken. Cajun-mosterdmengsel erdoor scheppen. Ondertussen groot stuk folie op rooster van barbecue of grill leggen en tilapia hierop in 6-8 min. om en om bruin en gaar laten worden. Vis en rijst over 4 borden verdelen, saus ernaast scheppen.

Cajunvis en paprikarijst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikarijst met shoarmavlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikarijst met Catalaanse braadworst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Burrito's met paprikarijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kipschnitzels met tomaten-paprikarijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept