Gegrilde tilapia op tomatensalade

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 250 ºC. Wrijf de visfilets in met zout en peper en leg ze naast elkaar op een ovenbakplaat. Hak de pijnboompitten grof en meng ze in een kom met de knoflook, de Italiaanse kruiden, zout, peper en 2 eetlepels olijfolie. Strijk dit mengsel uit over de visfilets en schuif de bakplaat in de oven. Laat de vis in 3-5 minuten licht kleuren en gaar worden, de filets hoeven niet te worden gekeerd. Snijd intussen de tomaten in plakjes en leg ze op vier borden. Bestrooi de tomaten met zout en peper en druppel de rest van de olijfolie erover. Scheur de basilicumblaadjes grof en verdeel ze over de tomaten. Leg de gegrilde visfilet op de tomaten en serveer met de ciabatta.

Gegrilde tilapia op tomatensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept