Penne all'arrabbiata

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de knoflook in plakjes. Verhit de olijfolie in een hapjespan en fruit de knoflook en pepertjes op laag vuur tot de knoflook begint te kleuren. Voeg de gepelde tomaten en Italiaanse kruiden toe. Breng op smaak met peper en zout. Breng alles al roerend aan de kook.
  • 2 Roer de tomatenpuree erdoor en bak die 1 min. mee. Roer de tomaten los, zodat ze zich goed door de saus verdelen. Laat de saus 10-15 min. op laag vuur pruttelen, verwijder eventueel de pepertjes. Giet de pasta af en roer de tomatensaus erdoor. Serveer in diepe borden en druppel er eventueel nog wat olijfolie over.

Penne all'arrabbiata is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken mozzarellatosti
20 min
Bekijk recept
Bruschette
30 min Snack
Bekijk recept
Pittige gehaktballetjes met couscous
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept