Risi e bisi

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de boter in een wijde pan met dikke bodem en bak de pancetta knapperig uit. Voeg de ui toe en bak 1-2 minuten mee. Voeg de risotto toe en bak 1-2 minuten mee tot de korrels glanzen en doorzichtig zijn. Schenk de helft van de bouillon erbij en laat de rijst de bouillon op laag vuur langzaam opnemen; roer regelmatig. Voeg steeds een scheut bouillon toe; laat de rijst de bouillon helemaal opnemen voordat je nieuwe bouillon toevoegt; blijf regelmatig roeren. Voeg na 10 minuten de bevroren tuinerwten toe. Kook de risotto met de tuinerwten in 20-25 minuten beetgaar. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Schep de risotto in vier kommen en bestrooi met de kaas.

Risi e bisi is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Risi E Bisi
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risi-Bisi
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Risi E Bisi
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risi E Bisi
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risi-Bisi
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Dolmadakia Me Risi
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Risi E Bisi
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risi E Bisi
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept