Slavinken met champignons en augurk

4
20 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 220 °C. Aardappelschijfjes mengen met 1 el olie en 1 tl rozemarijn, lekker veel grof gemalen peper en zout naar smaak. Op bakplaat leggen en in oven 15 min. bruinbakken. Zo nu en dan omscheppen. Champignons in vieren snijden. Kwart van augurkschijfjes fijnsnijden. Olie in ruime koekenpan verhitten, slavinken platdrukken en in ca. 15 min. bruin en gaar bakken. Laatste 5 min. champignons en 1 tl rozemarijn meebakken. Op het laatst rest van augurkschijfjes toevoegen. Even laten doorwarmen. Ondertussen spinazie in grote pan op matig vuur ontdooien en verhitten. Fijngesneden augurk, zout en peper naar smaak toevoegen. Slavinken in plakken snijden. Spinazie, aardappeltjes en plakjes slavink met champignons en augurk over 4 borden verdelen.

Slavinken met champignons en augurk is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Slavinken met bietjes, prei en krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppot met slavinken
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse bloemkool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept